Home Specialişti Psih. Andra Griga

Psih. Andra Griga

Psiholog, Psihoterapeut Andra Griga

Psiholog clinician și psihoterapeut specializat în psihoterapii cognitive și comportamentale, atestat de către Colegiul Psihologilor din România, Andra utilizează tehnici validate științific din terapia cognitiv- comportamentală, în combinație cu tehnici din terapia prin acceptare și angajament, psihologie pozitivă și terapia centrată pe scheme, astfel încât să vină cu abordări potrivite în funcție de nevoie clientului.

Andra își propune să combine aceste tehnici validate științific cu un mediu bazat pe empatie, compasiune și acceptare necondiționată a propriei persoane, din dorința de a crea o alianță terapeutică caracterizată prin încredere și colaborare, aceasta fiind un factor important în ceea ce privește eficiența procesului terapeutic.

În terapia individuală, Andra lucrează cu persoane care se confruntă cu dificultăți din sfera depresiei, anxietății, anxietății sociale, tulburărilor de alimentație, fobiilor specifice și multe altele.

Aceasta se ghidează după asumpția conform căreia modul în care noi interpetăm o situație, și nu neapărat situația în sine, ne face să ne simțim sau să ne comportăm într-un anumit fel și că o mare parte din tulburări este rezultatul gândirii disfuncționale.

De asemenea, Andra este psiholog clinician și oferă servicii de evaluare psihologică atât pentru persoane care doresc să înceapă un proces de autocunoaștere, cât și pentru persoane care se confruntă cu anumite dificultăți și doresc explorarea și înțelegerea acestora.

Atunci când pierzi contactul cu liniștea lăuntrică, pierzi contactul cu tine însuți. Când pierzi contactul cu tine însuți, te pierzi în lume.

Eckhart Tolle

Studii

  • Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Babeș-Bolyai, licență în Psihologie
  • Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Babeș-Bolyai, program masteral: Tehnici Psihologice de Control al Comportamentului și Dezvoltarea Potențialului Uman, Departamentul de Psihologie Clinică și Psihoterapie
  • Formare în Psihoterapie cognitiv-comportamentală
  • Atestat de psiholog cu drept de liberă practică în psihologie clinică
  • Atestat de psiholog cu drept de liberă practică în psihoterapii cognitive și comportamentale